Goju-kai Karate-do Stockholm

Ansluten till:

IKGA = International Karate-do Goju-kai Association (80 medlemsnationer),

All Scandinavian Goju-kai Karate-do Federation samt Svenska Karateförbundet.

• Provträning »

Nästa öppet hus & prova på

välj mån. 20 eller 27 nov!

Välkommen!

• Fler medaljer! »

Nya tävlingsresultat och bilder!

Föreningen bildades 1971 och är en av landets äldsta karateklubbar.

Efter starten i Hässelby har vi i över 40 år haft våra träningslokaler i Alviksskolan (bl.a. B-huset) uppe på Tranebergsvägen 77 i Alvik. Antalet aktiva medlemmar i klubben har under de senaste åren pendlat mellan 100 och 130 personer i åldrarna 7 till drygt 60 år.

Av dessa är knappt 50% tjejer/kvinnor och drygt 70% utgörs av barn och ungdomar.

HOMBU DOJO TOKYO OKTOBER 2011.

Värdefulla dagar innehållande träning, meditation och IKGA möten för vår Hanshi Ingo de Jong (vä) samt Shihan Walter Seeholzer (hö), - i centrum SAIKO SHIHAN med sin son Sensei Gohei Yamaguchi.

”MOTIONEN -TRADITIONEN -DEN FINA GEMENSKAPEN”

Föreningen bildades 1971 och är en av landets äldsta karateklubbar.

Sensei Johan Söderlund

All verksamhet inom Goju-kai Karate-do Stockholm präglas av disciplin och en seriös attityd. Nybörjarpassen omfattar gymnastik (smidighets-, konditions och styrketräning) grundträning i Goju-kai karate, självförsvar samt teori och historik. I barngrupperna ingår även lekmoment.

De flesta av våra medlemmar tränar för att det är kul, nyttigt, intressant, -för att dom mår bra av det helt enkelt. Andra satsar hårt o målmedvetet på tävlingsbiten för att kunna platsa både i cup-tävlingar och i de större mästerskapen.

(Senaste tävlingsresultat - klicka här!)