Ansluten till:

IKGA = International Karate-do Goju-kai Association (ca. 60 medlemsnationer),

All Scandinavian Goju-kai Karate-do Federation samt Svenska Karateförbundet.

• Provträning »

Nästa planerade prova-på mån 1 februari! Välkomna.

• CoViD-19 (Corona)

Vi följer FHM, RF och Karateförbundets rekommendationer

Föreningen bildades 1971 och är en av landets äldsta karateklubbar.

Sensei Johan Söderlund

Föreningen bildades 1971 och är en av landets äldsta karateklubbar.

Efter starten i Hässelby har vi i över 40 år haft våra träningslokaler i Alviksskolan (bl.a. B-huset) uppe på Tranebergsvägen 77 i Alvik. Antalet aktiva medlemmar i klubben har under de senaste åren pendlat mellan 100 och 130 personer i åldrarna 7 till drygt 60 år.

Av dessa är knappt 50% tjejer/kvinnor och drygt 70% utgörs av barn och ungdomar.

HOMBU DOJO TOKYO OKTOBER 2011.

Värdefulla dagar innehållande träning, meditation och IKGA möten för vår Hanshi Ingo de Jong (vä) samt Shihan Walter Seeholzer (hö), - i centrum SAIKO SHIHAN med sin son Sensei Gohei Yamaguchi.

Goju-kai Karate-do Stockholm

”MOTIONEN -TRADITIONEN -DEN FINA GEMENSKAPEN”

All verksamhet inom Goju-kai Karate-do Stockholm präglas av disciplin och en seriös attityd. Nybörjarpassen omfattar gymnastik (smidighets-, konditions och styrketräning) grundträning i Goju-kai karate, självförsvar samt teori och historik. I barngrupperna ingår även lekmoment.

De flesta av våra medlemmar tränar för att det är kul, nyttigt, intressant, -för att dom mår bra av det helt enkelt. Andra satsar hårt o målmedvetet på tävlingsbiten för att kunna platsa både i cup-tävlingar och i de större mästerskapen.

(Senaste tävlingsresultat - klicka här!)